2024 Noel Tatili Turları: Alsace Noel Kasabaları Tur Tarihleri

Avrupa Rüyası Blog

Noel Tatili Turları: Avrupa Rüyasıyla Alsace Noel Kasabaları 2024 Tur Tarihleri

2023 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala 2024 yılını yurtdışında karşılamaya ne dersiniz? Fransa’nın Alsace şarap bölgeleri, sıra sıra dizilmiş rengârenk kurabiyeleri andıran evleri ile ilk bakışta dev bir doğum günü pastasını anımsatan kasaba ve köylerinde sizde yeni yılı coşkuyla karşılayınız. Avrupa Rüyası yurtdışı turları içerisinde yer alan Alsace Noel kasabaları turu ile bu yılbaşında gönlünüzce eğlenip gezeceğiniz; rengârenk ışıklarla süslenmiş ışıl ışıl olan Noel pazarlarında Noel kurabiyelerinin tadına doyacağınız; hafif sisli ve buğulu havaya sahip minik kanalları boyunca yürüyüşler yapacağınız ve tüm vadi, ova ve tepelerini adeta kucaklayan sıra sıra dizilmiş bağları ile 3 ülke gezeceğiniz; 6 gün sürecek ve seyahat süresince; Colmar, Eguisheim, Kaysersberg, Riquewihr, Ribeauville, Strasbourgh, Baden Baden, Frieburg, Zürih gibi 10 şehri kapsayan Alsace turları ile kendinizi adeta Hansel ve Gretel masallar diyarında gezintiye çıkmış gibi hissedeceğiniz rüya gibi bir Noel tatili turları için Avrupa Rüyası Alsace Turlarından faydalanabilirsiniz.

 

2024 Alsace Noel Pazarları Gezisi

Avrupa Rüyasıyla Noel’i yurtdışında coşkuyla ve eğlenerek geçireceğiz Alsace turları ile sizde bu Noel döneminde 3 ülkeye gerçekleştirdiğimiz masallar kitaplarındaki kasaba ve köyleri aratmayacak güzelliğe sahip 10 şehri 6 gün boyunca doya doya gezeceksiniz. Yeni yıla Colmar ve civar köylerinin şirin evlerini gezerek; rengârenk ışıklarla süslenmiş ağaçları ve sokaklarını adım adım gezme fırsatını yakalayacağınız; el yapımı buram buram tarçın, tereyağı, muskat ve karanfil kokulu kurabiyelerinin kokusunun sindiği sokaklarda gezintiye çıkmaya var mısınız? Sizde yeni yılı yurtdışında geçirme planları yapıyorsanız Avrupa Rüyasının gidiş dönüş uçaklı ve her gece konaklama hizmeti veren Alsace Noel Kasabaları Turları sizleri bekliyor. Noel Tatili Turları ile Avrupa Rüyasıyla gezeceğiniz ülke ve şehirler:

  • FRANSA

Colmar, Strasbourgh, Eguisheim, Kaysersberg, Riquewihr, Ribeauville

  • İSVİÇRE

Basel, Zürih

  • ALMANYA

Baden Baden, Freiburg,

Fransa İsviçre ve Almanya Alsace Noel Turu

Avrupa’da Fransa, İsviçre, Almanya gibi Avrupa’nın en güzel ve en çok seyahat edilen ülkelerine gerçekleştireceğimiz Noel tatili turları içerisinde yer alan Alsace Noel kasabaları turumuz ile 6 gün boyunca sizleri masalsı ve büyüleneceğiz 10 şehirde yolculuğa çıkarıyoruz. Avrupa Rüyasıyla yılbaşını unutamayacağınız anılar biriktirerek coşkuyla karşılayacağınız bir yurtdışı tatili sizleri beklemekte. Kurabiyeyi anımsatan rengârenk evleri, tarçın ve karanfil kurabiye kokulu ışıl ışıl sokakları, evlerin damlarından sarkan oyuncakları ile kısa bir sürede olsa çocukluğunuza döneceğiniz tatil için Alsace Noel Kasabaları 2024 Tur tarihleri bitmeden yerinizi şimdiden Avrupa Rüyasında ayırtınız.

Alsace Noel Kasabaları 2024 Tur Tarihleri

Yılbaşını yurtdışında coşkuyla eğlenerek ve tatil yaparak geçirmek isteyen katılımcılarımız için Alsace Noel Kasabaları 2024 Tur Tarihleri:

  • 03 – 08 ARALIK 2024
  • 10 – 15 ARALIK 2024

Yılbaşını yurtdışında coşkuyla eğlenerek ve tatil yaparak geçirmek isteyen katılımcılarımız için Alsace Noel Kasabaları 2023 Tur Tarihleri:

  • 02 – 07 ARALIK 2023
  • 09 – 14 ARALIK 2023

Alsace Noel Tur Fiyatları Ne Kadardır?

Sizde yılbaşında yeni yılı coşkuyla karşılayacağınız festivalleri aratmayan ışıl ışıl renklerle bezenmiş sokakları ve kasabaları ile her an karşınıza Noel baba çıkacak ve size hediyeler verecek hissini yaşayacağınız bir seyahate çıkmaya hazır mısınız? İçinizi kış aylarında sıcacık edecek tarçın, karanfil, muskat kokulu çeşit çeşit renkli kurabilenlerin kokusu sokaklara sinmiş kış tatili için; Noel tatili turları kapsamında yer alan Alsace Noel kasabaları turumuzun fiyatı ekstra turlarda dâhil 1750 Euro’dur. Sizde yılbaşında ruhunuzun huzur bulacağı ve yılbaşını coşkuyla karşılayacağınız bir seyahat planı çerisinde iseniz Fransa, İsviçre ve Almanya gibi 3 ülkeyi kapsayan 6 gün rüya gibi geçecek 10 şehre konforlu ve keyifli bir tur seyahatine çıkıyoruz. Tura ayrıca ekstra turlarda dâhil edilip sizden ayrıca ek bir ücret talep edilmemektedir. Bunun yanı sıra Avrupa Rüyasıyla yurtdışı turları kapsamı boyunca single farkı ödemezsiniz. 1750 Euro ödeyerek yılbaşında güzel bir tatil geçirmeniz Avrupa Rüyasıyla mümkün.

Fiyata Dâhil Olan Hizmetler

2024 Alsace Noel Kasabaları turları seyahat paketi içerisinde birçok hizmet bulunmaktadır. Avrupa Rüyasıyla fiyata dâhil olan hizmetler:

  • İstanbul – Zürih gidiş / Basel– İstanbul dönüş uçak bileti
  • 5 gece otel sürecek konaklaması (2 kişilik odalarda konaklayacağız)
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Otelde konaklama kahvaltıları
  • Şehir vergileri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Bagaj Hakkı (uçaklı seyahatte 20 kg valiz hakkı)
  • Tüm ekstra turlarda tur fiyatına dâhildir.

Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler

Tur kapsamında bazı hizmetler tur fiyatına dâhil olmasa bile Avrupa Rüyası danışmanları size yurtdışı seyahatleri konusunda merak ettiğiniz her konuda danışmanlık hizmetini sağlamaktadır. Fiyata dâhil olmayan hizmetler ise şunlardır:

  • Schengen Vize Ücreti (Yeşil pasaport- hizmet pasaportu olan katılımcılar vizeden muaftırlar)
  • Seyahat güvence paketi
  • Müze giriş ücretleriniz
  • Gezi sırasında yeme-içme masrafları, kişisel harcamalarınız
  • Yurtdışı çıkış harç bedeli
  • Yabancı, Yerel Servisler ve Rehber Şoförlerimizin sizlere hizmetleri karşılığı- 20 EURO

 

Alsace Kasabaları Turunda Gezeceğimiz Ülke Ve Şehirler

Alsace Noel Kasabaları Turu ile tek seferde Colmar, Eguisheim, Kaysersberg, Riquewihr, Ribeauville, Strasbourgh, Baden Baden, Frieburg, Zürih gibi şehirleri her gece konaklayarak ve ekstra gerçekleştireceğimiz turlara herhangi bir ücret ödemeden daha fazla yer görme imkânına Avrupa Rüyasıyla sahip olacaksınız. 6 gün 10 şehir ve 3 ülke gezeceğiniz Noel tatili turları ile gezip göreceğiniz şehirler ve bazı yerler:

 

 

 

 

  • İSTANBUL – ZÜRİH – MULHOUSE

Konforlu uçak yolculuğumuz sonrası İsviçre’nin en büyük ve en hareketli lokomotif şehri Zürih’te gezimiz başlıyor. Burada Bahnhofstrasse, Fraumünster Kilisesi ve St. Peterskirche gezilecek yerlerden bazılarıdır. Gezimizin ardından Mulhouse’a geçerek burada konaklayacağız.

  • EGUİSHEİM – KAYSERSBERG - COLMAR – MULHOUSE

Şarapları ile ün salmış kasabalarda gezintiye çıkıyoruz. Alsas-Loren bölgesinde leyleklerin en uğrak mekânı olan  rengârenk evlere ev sahipliği yapan Eguisheim kasabasını gezeceğiz. Gezimiz sonrası üzüm bağlarının nehir boyunca devam ettiği ve üzümlerin eşsiz kokularının sardığı “İmparator’un Dağı” anlamına gelen Kaysersberg kasabasında gezintiye çıkıyoruz. Daha sonra Alsace bölgesinin en güzel kasabalarından Colmar’a geçiyoruz. Petite Venice bölgesinde gezimizi yapıyor Noel pazarlarını tek tek geziyoruz. Gezintimizin ardından  Mulhouse’a konaklamak için hareket ediyoruz.

  • RİQUEWİHR – RİBEAUVİLLE – STRASBOURGH – OFFENBURG

Alsas-Loren bölgesinde en ünlü Fransız şaraplarını tadıp satın alabileceğiniz Riquewihr kasabasında keşfe çıkıyoruz. Ünlü şarapların tadına baktıktan sonra üzüm bağlarının sıra sıra dizildiği ve kokularının sizi etkisi altın alacağı Ribeauville kasabasını geziyoruz. Gezimize Avrupa’nın Noel başkenti olarak anılan Strasbourgh’ta devam ediyoruz. Strasbourgh’ta rengârenk ışıklarla süslenmiş; tarçın, karanfil ve muskat kokulu kurabiyelerin kokularının yayıldığı Noel pazarlarını gezeceğiz.  Burada Notre Dame Katedrali, Kleber Meydanı, Petite France gibi bölgeleri göreceğiz. Yürüyüşümüz sonrası konaklayacağız.

  • STRASBORUGH

Strasborugh şehir turumuz sırasında Orta Çağ’dan kalma Alsace evlerini, Petit France’ı süsleyen Ponts Couverts, Vauban Barajı ve rengârenk evler boyunca yürüyerek Kleber Meydanı, Notre Dame Katedrali, Rohan Sarayı gibi önemli yerleri gezeceğiz. Serbest zaman sonrası ise konaklayacağız.

  • STRASBOURGH – BADEN BADEN – FREİBURG – MULHOUSE

Almanya-Fransa sınırında Kara Ormanın tam ortasında yer alan Baden-Baden’e yolculuğa çıkacağız. Burada Kurhaus Casino, Stiftskirche, Trinkhalle gezilecek yerlerden bazıları. Gezi sonrası kara orman bölgesi olarak anılan Freiburg’a geçiyoruz. Burada Münsterplatz, Tarihi Tüccarlar Salonu, Freiburg Minster gezilecek yerlerden bazılarıdır. Gezi sonunda Mulhouse’ta konaklayacağız.

  • BASEL – İSTANBUL

Basel şehir turumuz sırasında Basel Town Hall, Marketplatz göreceğimiz yerlerden bazılarıdır.  Gezimiz sonrası Basel havalimanında Alsace Noel kasabaları turumuz son bulmaktadır. Bir sonraki rüya rotalarda tekrar buluşmak dileğiyle hep seyahatte ve Avrupa Rüyasıyla kalınız.

BLOG KATEGORİ